Forum Discussion

BjoernAdler's avatar
BjoernAdler
New Contributor
4 years ago

Instrumenting iOS Applications in Xcode failed

Hello Community,

would like to instrument a react-native (RN 61.5) app with Xcode (12.1) for TestComplete. Adjusted the new target as described in the documentation.

But Archive failed with:

'React/RCTBridgeDelegate.h' file not found

in AppDelegate.h

Please can you help me.

  • Thank you Marsha_R ,

    as you say, google search results pointing only to common issues for that, but nothing related to TestComplete setup.
    I redoing all the steps, checking after each if Archive was successful, and at the end then I could build a IPA file.

     

    What went wrong on my side? Maybe adding the lib, or set Other Linker Flags was buggy, can't say it exactly.

    Now I'm fine.

     

    | Created a new Group "App_TestComplete" in Xcode, and added the lib and *_TestComplete.plist into this group.

     

    I aprecciate your effort!

  • BjoernAdler's avatar
    BjoernAdler
    4 years ago

    when using pods, add duplicated target in Podfile

    target 'App_Name' do
    # ...
    
      target 'App_Name_TestComplete' do
      end  
    end

     will solve the issue

4 Replies

    • BjoernAdler's avatar
      BjoernAdler
      New Contributor

      Thank you Marsha_R ,

      as you say, google search results pointing only to common issues for that, but nothing related to TestComplete setup.
      I redoing all the steps, checking after each if Archive was successful, and at the end then I could build a IPA file.

       

      What went wrong on my side? Maybe adding the lib, or set Other Linker Flags was buggy, can't say it exactly.

      Now I'm fine.

       

      | Created a new Group "App_TestComplete" in Xcode, and added the lib and *_TestComplete.plist into this group.

       

      I aprecciate your effort!

      • BjoernAdler's avatar
        BjoernAdler
        New Contributor

        Have the same issue after run pod install.

        Reason: $(inherited) breaks

         

         

        after pod install

        also Check Pods Manifest.lock and Copy Pods Resources are removed from Build Phases

         

        Any idea?